Compact

 

Ben je tevreden over je loopbaan? Doe je het werk dat je graag wilt doen? Misschien is er wel meer uit je huidige baan te halen. En weet je wel wat je wilt?

 

Loopbaanprogramma Compact helpt je op een snelle en positieve manier na te denken over je loopbaan en richting te bepalen. Dit programma bestaat uit...

 

Lees meer

Medium

 

Ben jij je aan het oriГ�nteren op de arbeidsmarkt? Wil je een andere baan? Of moet je een andere baan zoeken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen en welke functie bij je past? Hoe moet je tegenwoordig solliciteren?

 

Het loopbaanprogramma Medium is voor medewerkers die behoefte hebben aan professionele ondersteuning bij het maken van een (nieuwe) loopbaankeuze (intern of extern) en het zoeken naar een passende functie.  Dit programma bestaat uit ...

Lees meer

 Intensief

 

Het loopbaanprogramma “Intensief”  is - zoals de titel al aangeeft - net wat intensiever en langer dan het “mediumprogramma”.  Binnen dit programma zetten we ook een sollicitatietraining in (individueel of groepsgewijs).  

 

In de huidige arbeidsmarkt gaat het veel meer om “wat vraagt de werkgever?”.  Het is niet altijd meer de beste kandidaat die wordt uitgenodigd, maar de beste sollicitant! Dus we maken ook nog eens een interessante sollicitant van je! Een goede sollicitant begrijpt hoe het selectieproces werkt en hoe het Curriculum Vitae wordt gescand!

 

In dit programma schenken we volop aandacht aan ...

Lees meer

 

Naast de beschreven loopbaanprogramma�s kunnen vanzelfsprekend optioneel andere onderdelen, vragenlijsten en/ of activiteiten ingezet worden.

De loopbaanprogramma�s kunnen zowel door werkgevers als door werknemers worden aangevraagd.