Over ons

EG HR support staat voor Ellen Griesen Human Resources Support en is in 2005 opgericht door Ellen Griesen. HR Support is een adviesbureau dat zich richt op personele en organisatie vraagstukken en loopbaanontwikkeling. De kracht van HR Support ligt in de combinatie van professionaliteit, persoonlijke benadering en een praktische en op kwaliteit gerichte werkwijze.  

Ellen Griesen beschikt over ruime ervaring op het gebied van P&O, outplacement en loopbaanontwikkeling en coaching. Haar basis ligt bij een gedegen Hbo-opleiding aan de AMA te Deventer, specialisatie Personeel & Organisatie, gevolgd door een Post Hbo-opleiding Loopbaanbegeleiding. Haar opleiding en de ruim 20 jaren werkervaring hebben haar gebracht tot een gedreven en enthousiaste HR- en loopbaanprofessional. 

HR Support is flexibel inzetbaar. De werkzaamheden worden verricht op interim вЂ� of projectbasis. U kunt een beroep doen op onze kennis en expertise voor enkele uren tot een aantal dagen  per week. Ook voor een langere periode is HR Support inzetbaar; bijvoorbeeld bij vervanging ingeval van arbeidsongeschiktheid of zwangerschap.

HR Support biedt de begeleiding die u nodig heeft.